Checkpablo helpt
mei 1, 2019
School kan hartstikke leuk zijn!
juli 4, 2019
Show all

Wie richt jouw huis in?

Je huis inrichten, da’s een heel persoonlijk klusje. Er is maar één iemand die precies weet wat jouw smaak is, wat je belangrijk vindt in een interieur en waar je je helemaal, op en top thuis voelt, en dat ben jij zelf. En dus is er ook maar één iemand die jouw huis kan inrichten. Althans, dat zou je denken. De waarheid ligt echter een heel stuk genuanceerder.

 

Vraag eens wat hulp

 

Alhoewel je zelf vast en zeker hele duidelijke ideeën hebt over de inrichting van je huis kan het echt geen kwaad om hierbij om wat hulp te vragen. Dat kan hulp zijn van vrienden of familie. Zij kennen jou ook, en zullen hier rekening mee houden. Misschien komen zij wel met ideeën waar je zelf nooit op zou zijn gekomen, of helpen ze je om een beetje uit je comfort zone te stappen. Ook hebben zij misschien goede raad gebaseerd op hun eigen ervaringen. Dat witte bankstel mag dan precies je smaak zijn, als je kinderen hebt of gaat krijgen zal iedere ervaringsdeskundige je afraden om op dit moment voor deze bank te kiezen.

 

Experts

 

Wil je het professioneel aanpakken, vraag dan eens de hulp van een expert. Dat lijkt misschien iets dat alleen mensen met een enorme villa zullen doen, maar een binnenhuisarchitect kan ook in een heel doorsnee woning net dat verschil maken.

 

Er zijn inmiddels tal van experts en bedrijven die je kunnen helpen om jouw huis een echt thuis te maken. Zoek er eentje die bij je past! Een binnenhuisarchitect Brasschaat die precies aanvoelt wat voor stijl jij wilt creëren bijvoorbeeld.

 

Het goede aan een expert is dat zij in staat zijn om jouw wensen om te zetten in een ‘kloppend’ interieur. Zij houden de verhoudingen tussen de verschillende meubels in de gaten, en zorgen ervoor dat er eenheid ontstaat binnen een woning. Ook als iedere ruimte een ander thema of andere stijl heeft kunnen zij toch op elkaar aansluiten. Eenheid binnen een woning, dat geeft rust.

 

Je kunt een binnenhuisarchitect raadplegen op het moment dat je een nieuw huis hebt gekocht en helemaal bij nul kunt beginnen met inrichten: een mooie uitdaging. Maar misschien nog uitdagender is wel het opnieuw inrichten van een huis waar je al jaren in woont. Het is als bewoner lastig om dan af te stappen van ingeslepen gewoontes, zaken waar je aan gewend bent geraakt. Een binnenhuisarchitect bekijkt je huis met frisse ogen en kan dat wel. Of je nu op zoek bent naar interieurdesign Antwerpen of een binnenhuisarchitect bij jou in de buurt, er zijn genoeg professionals die je een handje willen helpen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *