Tips als je in de horeca wilt werken

Tips bij het kiezen van een vakantiebestemming
januari 23, 2018
De essentiële benodigdheden voor op vakantie
januari 23, 2018
Show all

Tips als je in de horeca wilt werken

Ben je op zoek naar een leuke bijbaan? Wellicht is een baan binnen de horeca iets voor jou! Zeker in de zomermaanden zijn veel restaurants en cafés op zoek naar extra hulpkrachten, om klanten sneller te kunnen bedienen. De terrassen zitten in deze periode vaak erg vol, waardoor het vaste personeel alleen niet voldoende is om de drukte aan te kunnen. Dit maakt de kans zodoende groter dat je zelf aan een baan komt binnen de horeca! Een horeca uitzendbureau kan je helpen bij het vinden van een leuke horecabaan.

Een bijbaantje aan het strand

Een van de mogelijkheden die je hebt om aan een horecabaan te komen, is informeren bij een strandtent. Strandtenten staan er vaak alleen in het voorjaar en de zomer. Na de zomermaanden worden de strandtenten opgebroken en elders opgeslagen. Voor deze strandtenten wordt in de lente vaak al naar personeel gezocht, wat hier gedurende de zomer blijft werken. De combinatie met het strand is ideaal! Na je werk kun je een lekker verfrissende duik in de zee nemen. Daarbij sta je het grootste deel van de dag in de zon te werken.

Verschillende soorten horecabanen

Baantjes binnen de horeca worden in verschillende soorten aangeboden. Zo bestaan er baantjes voor mensen die iets zoeken in de keuken van een horecagelegenheid, baantjes achter de bar of baantjes in de bediening. Het is van verschillende aspecten afhankelijk welk bijbaantje het beste bij je past. Wanneer je het leuk vindt om veel contact met klanten te hebben, dan zou een bijbaan achter de bar of in de bediening wat voor jou kunnen zijn. Mocht je liever op de achtergrond actief zijn, dan kun je beter voor een horecabaan in de keuken gaan. Dit kan als assistent van de kok zijn, maar ook als afwasser die de vaatwasser in- en uitruimt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *