Ontdek de Spaanse costa’s per boot

De essentiële benodigdheden voor op vakantie
januari 23, 2018
Ga je op vakantie? Vergeet dan niet je spullen te labelen met naamstickers
oktober 8, 2018
Show all

Ontdek de Spaanse costa’s per boot

Sinds jaar en dag is Spanje één van de favoriete vakantiebestemmingen van Nederlanders. De grote steden met prachtige gebouwen, de heerlijke Spaanse tapas en het bruisende nachtleven vormen een combinatie waar menig mens van houdt. Dat bij het warme klimaat opgeteld, maakt Spanje tot één van de best bezochte vakantiebestemmingen van Europa.

Wil je toch nét even anders zijn dan de meeste Nederlanders? Kies er dan voor om Spanje én de Middellandse Zee te verkennen per boot. Bij Barqo kun je verschillende soorten boten huren om jouw vakantie tot een topvakantie te maken. Zo zijn er bijvoorbeeld catamarans, zeilboten en motorkruisers. Laat je inspireren door de talloze opties en droom weg bij het beeld van jezelf op een boot met een sangria in de hand.

Hotspots met de boot
Aan de Spaanse kust vind je veel bezienswaardigheden die de moeite waard zijn om een bezoekje te brengen. Maar ook op de eilandjes rondom Spanje zijn er genoeg dingen te zien en te doen. Huur daarom een boot in Spanje, vaar over de Middellandse Zee en ontdek de mooiste plekjes van Zuid-Europa.

Barcelona Als je toch in de buurt bent, mag een bezoekje aan deze prachtige stad niet ontbreken. Duik de geschiedenis in, eet je vol aan lokale specialiteiten of rust uit aan de boulevard of op het strand. Barcelona heeft alles te bieden wat je nodig hebt op vakantie.
Valencia Deze steeds populairder wordende stad is ook zeker een aanrader. Vanaf de haven loop je over de boulevard langs het strand. Je kunt hier niet alleen winkelen, eten en uitgaan, maar dus ook een dagje strand plannen. Tip: het strand Patacona. Dit strand heeft minder toeristen, waardoor je ongestoord en tussen de locals kunt vertoeven.
Cueva de los Verder Een paar duizend jaar geleden barstte de vulkaan Corona uit. Door een samenspel van stromende lava en afkoelend zeewater onstond er zeven kilomter aan grotten en gangen. Onder begeleiding kun je deze grotten en gangen op Lanzarote bezoeken.

Naast deze drie plekken die je met de boot kunt bereiken, kun je er ook voor kiezen om verschillende eilanden aan te doen met de gehuurde boot. Of je er nu voor kiest om een boot te huren in Spanje of een ander land grenzend aan de Middellandse Zee, de reis die je te wachten staat, is uniek en zul je nooit meer vergeten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *