Ideeën voor een origineel vrijgezellenfeest
april 10, 2019
Checkpablo helpt
mei 1, 2019
Show all

Ontdek de historische stad Nijmegen vanuit een luchtballon

Ben je een echte Nijmegenaar in hart en nieren en wil je de oevers van de Waal wel eens van boven bekijken? Dan weten wij het perfecte uitje voor jou! Tijdens een ballonvlucht Nijmegen ontdek je het historisch centrum van boven. Ervaar die de stad en provincie Gelderland te bieden heeft.

Wat kun je verwachten?
Een ballonvaartprogramma duurt zo’n drie tot vier uur. De ballonvlucht zelf duurt meestal één uur. Van te voren mag je assisteren met de opbouw van de luchtballon, krijg je de veiligheidsinstructies van ons en proosten we na de vlucht nog met een glas champagne. Om je vervolgens terug te rijden naar de startlocatie.

Wat ga je bekijken?
Nijmegen is een prachtige stad om van boven te bekijken. Met haar oude binnenstad gelegen langs de Waal een uniek uitzicht vanaf een luchtballon. Deze stad, met haar Romeinse geschiedenis, valt vooral op door haar ligging tussen rivieren de Maas en de Waal.

Wat zijn de ervaringen van onze eerdere gasten?
Een ervaring welke onze gasten hebben achtergelaten is ons online gastenboek:

“Heel fijn om mee te maken”.
Wij hebben een fantastische ballonvaart mee mogen maken. Al was het wel wat later dan gepland, daardoor mogelijk nog mooier geworden. Met ballonpiloot Hans en de stewards Jeroen en Frans hebben wij kunnen genieten vanaf de Goffertweide in Nijmegen naar westelijke richting tot aan Deest en afgesloten met een perfecte landing. Heel fijn om mee te maken. Met vriendelijke groeten Fred en Truus

Twijfel je nog of een ballonvaart iets voor jou is? Lees dan meer ervaringen van onze gasten. Je wil hierna gelijk een ballonvaart bij GreetZZ Ballonvaarten boeken

Omgeving Gelderland

Niet voor niets zijn de steden in Gelderland zeer populaire startplekken onder onze gasten. Dit komt door de combinatie van mooie steden met daaromheen veel natuur. De ligging van Nijmegen is perfect voor de natuurliefhebbers. Tussen de grote rivieren is het gebied rijk aan vele planten, bomen en diersoorten. Bekijk de bloemrijke uiterwaarden en rivierduinen. Erg interessant om dit eens van boven te bekijken en de grote variatie aan groen te ontdekken. Met een beetje geluk zien we in de verte Arnhem en zelfs een stukje van de Veluwe liggen.

Welke kant we opvaren is compleet afhankelijk van de wind. Zo blijft het altijd een verrassing wat je tijdens een vlucht zal zien. Hierdoor blijft een ballonvlucht Nijmegen een tweede of derde keer ook een spectaculaire ervaring! Met een beetje geluk stijgen we tot zo’n 1000 of 2000 meter hoogte. Vanaf deze hoogte kun je enkele kilometers in de verte kijken. Deel deze bijzondere ervaring met je partner, vrienden, collega’s of familie. In onze ruime manden passen zo’n 32 passagiers tegelijkertijd. En met onze grote vloot hebben we de mogelijkheid om meerdere luchtballonnen tegelijkertijd de lucht in te sturen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *