Nederlands grootste rollator webwinkel ‘’Uw-rollator.nl’’ opent de deuren van haar nieuwe Experience Store.

Mexicaanse sfeer in huis halen?
augustus 21, 2019
3 redenen waarom jij je iPad mee op reis moet nemen
september 22, 2021
Show all

Nederlands grootste rollator webwinkel ‘’Uw-rollator.nl’’ opent de deuren van haar nieuwe Experience Store.

Uw-rollator.nl heeft haar eerste Experience Store geopend in Vught. Uw-rollator.nl is dé grootste rollator en scootmobiel specialist van Nederland. Het ruime assortiment aan rollators, rolstoelen, trolleys én scootmobielen en de unieke service die zij haar klanten en zorgprofessionals biedt, maakt de winkel erg speciaal. In de Experience Store biedt zij haar klanten de mogelijkheid om meer dan 20 verschillende rollators te testen op verschillende ondergronden. Daarnaast staat er een specialist in de winkel die persoonlijke hulp aanbiedt en een advies op maat geeft. Hierdoor wordt de klant perfect bijgestaan om een goede keuze te kunnen maken.

“Wij zijn op online gebied marktleider geworden in Nederland door een combinatie van ons uitgebreide assortiment, de uitgebreide productinformatie, de scherpe prijzen, de betrouwbare klantenservice en de unieke onderhoud- en reparatieservice aan huis. Toch bleef onder onze klanten de vraag bestaan of de rollators niet eerst uitgetest konden worden”, zegt oprichter Rob de Bonth. “Deze vraag willen wij middels onze Experience Store beantwoorden. Hierdoor kunnen wij de klanten zowel online als offline de beste service bieden. Dit maakt ons toegankelijk voor iedereen binnen onze doelgroep.”

Van goedkopere tot duurdere modellen, van buiten tot binnen rollators. Klanten kunnen in de winkel allerlei verschillende soorten rollators bekijken en uittesten. De Experience Store is gevestigd in de Baarzenstraat te Vught. Door het gebruik van verschillende soorten ondergronden, zoals kunstgras, tegels of hout, kunnen de rollators uiterst zorgvuldig getest worden.
Naast nieuwe modellen worden er ook regelmatig tweedehandse en retour modellen aangeboden.

In de winkel gelden dezelfde aanvullende voordelen wat betreft de rollators als die online worden vermeld. Zo kunnen alle klanten gebruik maken van:

  • Onderhoud & reparatieservice aan huis door heel Nederland
  • 30 dagen bedenktijd
  • Laagste prijsgarantie
  • Pickupand Return bij garantie
  • Een rollator 5 dagen lang thuis uitproberen
  • Gratis verzenden & retour

In de Experience Store in Vught zijn alle grote merken, zoals o.a. Topro, Handicare, WheelzAhead, Trust care, Thuasne,  Rehasense en meer, uit te proberen. Daarnaast is het assortiment uitgebreid met verschillende scootmobielen. Deze modellen zijn veelal inklapbaar en kennen de laagste prijs garantie.

De rollator winkel is te vinden op onderstaand adres:
Uw-rollator.nl
Baarzenstraat 21
5262 GD Vught, Nederland

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *