School kan hartstikke leuk zijn!
juli 4, 2019
Nederlands grootste rollator webwinkel ‘’Uw-rollator.nl’’ opent de deuren van haar nieuwe Experience Store.
november 13, 2019
Show all

Mexicaanse sfeer in huis halen?

Mexico, een prachtig land in het midden van Amerika. Officieel valt het onder Noord-Amerika. Het land grenst aan de Verenigde Staten, Belize en Guatemala. De oostkust grenst aan de Golf van Mexico en de westkust grenst aan de Grote Oceaan. Mexico is een land met prachtige stranden, waar je het heerlijke bountyeiland gevoel kunt ervaren met helder water en parelwitte zand. Het land kent vulkanen, prachtige watervallen, regenwouden, berggebieden, mangrovebossen en woestijnen. Het is dus een veelzijdig land waar veel verschillende dingen te zien zijn. Mexico heeft de mooiste planten en bomen in maar liefst 20.000 verschillende soorten! Ook piramides, tempels en andere mooi bouwwerken zijn in Mexico te vinden.

Wil je een keer op vakantie naar Mexico, dan is de informatie hieronder wellicht interessant om te lezen:

-De beste reisperiode is in de maanden januari, februari, maart, april, mei, oktober, november en december. In die maanden is het weer over het algemeen het meest aangenaam. Je vermijdt namelijk het regenseizoen en de snikhete zomermaanden.
– Er wordt in Mexico Spaans gesproken.
– Er wordt afgeraden om naar bepaalde gebieden in Mexico te reizen. Houd je hieraan voor je eigen veiligheid.
– De vliegtijd naar Mexico is 11,5 uur.
– Een visum is niet nodig indien je niet langer dan 180 dagen in Mexico verblijft.

 

Mexico is een kleurrijk land. De huizen zijn dan ook vaak vrolijk en kleurrijk afgewerkt. Het interieur, de meubels en de woonaccessoires hebben leuke kleurtjes en tierelantijntjes. Ook zijn de inwoners van Mexico vaak gezellig en kleurrijk gekleed. De sombrero hoed is typisch Mexicaans.

Wil je niet naar Mexico toe, maar vind je de Mexicaanse sfeer wel heerlijk? Je kunt de sfeer ook bij jou in huis halen. Kies in dat geval vooral voor veel kleurrijke accessoires. Op internet zijn genoeg Mexicaanse woonaccessoires te vinden waar je je huis gezellig mee kunt aankleden. Dek je tafel met een gezellig Mexicaans tafelzeil. Deze zeilen zijn verkrijgbaar in heel veel verschillende, vrolijke printjes en kleuren. Zo’n tafelzeil brengt al gauw een gezellige sfeer in huis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *