Tips: cv schrijven
maart 6, 2019
Ontdek de historische stad Nijmegen vanuit een luchtballon
mei 1, 2019
Show all

Ideeën voor een origineel vrijgezellenfeest

Je beste vriendin, zus of schoonzus gaat trouwen en jij mag het vrijgezellenfeest organiseren. Onwijs leuk, maar je wilt er wel een onvergetelijke dag van maken. Dat snappen wij heel goed en daarom hebben we de meest originele ideeën voor een vrijgezellenfeest op een rij gezet.

 

Wij hebben de leukste ideeën verzamelend om van het vrijgezellenfeest een uniek feest te maken. Het maakt niet uit of de bride-to-be een avonturier is of meer van ontspanning houdt; lees snel verder voor inspiratie.

 

Het avontuurlijke vrijgezellenfeest

Houdt degene die gaat trouwen van avontuurlijke activiteiten? Kies dan voor een cursus paaldansen, ga samen de uitdaging aan in een escape room, of kies voor een weekend  boothuur in Spanje. Ze zal ongetwijfeld verrast zijn en jullie lachspieren zullen het nodige te verduren krijgen. Liever iets meer competitie? Je kunt ook kiezen voor paintballen, lasergamen of een wipe out parcour.

 

Het sportieve vrijgezellenfeest

Is jouw vriendin altijd in de sportschool te vinden of doet ze een moord voor een rondje hardlopen? Maak dan het vrijgezellenfeest tot een sportieve uitdaging. Ga met z’n allen kickboksen of wordt vies tijdens een rit op de mountainbike. Wil je echt uitpakken, is jouw vriendin dol op watersport en laat het budget het toe? Kies ervoor om te zeilen in Kroatië. Het zal een vrijgezellenfeest worden om nooit meer te vergeten.

 

Het smakelijke vrijgezellenfeest

Als je vriendin heel erg houdt van lekker eten en drinken, is het leuk om tijdens het vrijgezellenfeest daar iets mee te doen. Volg een cursus pasta maken, ga samen een taart bakken of kies voor een wijnproeverij op locatie. Je kunt ook kiezen voor een dinnershow, met de hele groep naar het chocolademuseum of samen een workshop wild koken volgen. Mogelijkheden zijn er genoeg, zolang het maar bij de smaak van de toekomstige bruid past.

 

Het ontspannen vrijgezellenfeest

Het kan zijn dat jullie liever een ontspannen dag samen beleven dan een dag vol activiteiten. Ook daar zijn talloze mogelijkheden voor. Kies voor een dagje naar de sauna, bezoek met de hele groep een Thermen of ga samen voor een uitgebreide gezichtsbehandeling. Een massage kan nog meer ontspanning geven, net als een make-up workshop volgen.

 

Wat je ook doet op het vrijgezellenfeest, houd er rekening mee dat het voor de toekomstige bruid een feestje moet worden. Het is een dag waarbij alles om haar draait. Laat de activiteiten bij haar passen en zorg voor een onvergetelijk vrijgezellenfeest.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *