Ga je op vakantie? Vergeet dan niet je spullen te labelen met naamstickers

Ontdek de Spaanse costa’s per boot
april 24, 2018
De leukste steden voor jouw voetbalreis in de winter!
november 28, 2018
Show all

Ga je op vakantie? Vergeet dan niet je spullen te labelen met naamstickers

Als je op vakantie gaat, neem je allerlei spullen met je mee. Het kan handig zijn deze te labelen met naamstickers. Op die stickers kun je je naam en telefoonnummer zetten. Met naamstickers ga je diefstal tegen. En verlies je wat, dan kan degene die het vindt contact met je opnemen.

Stickers die diefstal tegengaan

Laat je je naamstickers bij Sticker.nl maken dan kun je behalve uit standaard materialen ook kiezen voor ultra destructable. Dit materiaal gaat afbrokkelen op moment dat je de sticker probeert te verwijden. Daardoor is het onmogelijk om de sticker er af te halen. Zo kun je in geval van diefstal aantonen dat het gestolen item van jou. Bovendien kunnen naamstickers een afschrikwekkend effect hebben, omdat een dief deze dan niet zo makkelijk kan doorverkopen.

Er op uit met de tent, caravan of camper

Als je gaat kamperen, neem je naast je kleding en toiletartikelen ook allerlei kampeerspullen mee. Dat betekent dat je ook meer spullen hebt waarop je moet letten. Daarom kan het handig zijn om je spullen te merken met stickers. Sommige spullen kun je wel achter slot en grendel opbergen, maar je gaat niet steeds je tuinstoelen of parasol opbergen. Bovendien heb je met een tent ook niet altijd ruimte om alles op te bergen. Daarom kan het handig zijn om je spullen te labelen.

Op vakantie met het vliegtuig

Omdat je voor ruimbagage tegenwoordig moet bijbetalen proberen veel mensen zoveel mogelijk handbagage mee te nemen. Ga je echter wat langer op vakantie, dan red je het daar niet mee en zal je toch een koffer moeten inchecken. Zo’n koffer kan altijd zoekraken of later aankomen. Daarom is het belangrijk je koffer te labelen. Sommige reisorganisaties verstrekken nog labels, maar je kunt ook stickers gebruiken.

Rondreizen met de trein

Er zijn ook mensen die met de trein op vakantie gaan. Je kunt een treinreis boeken naar een bestemming of met de trein van stad tot stad reizen. Vooral in het laatste geval kan het gebeuren dat je onderweg een keer wat in de trein laat liggen. In zo’n geval is het handig als iemand contact met je op kan nemen.

Lopend of fietsend het land door

Ga je op een wandel- of fietsvakantie, dan heb je niet de mogelijkheid om kostbare spullen achter slot en grendel op te bergen. Je paspoort, (bank)pasjes en geld kun je op je lichaam dragen, maar bij grotere spullen is dat lastig. Bovendien nemen de meeste mensen tegenwoordig meer kostbare spullen mee dan vroeger. Denk aan een smartphone, ereader en fototoestel. Daarom kan het ook bij een fiets- of wandelvakantie verstandig zijn om je kostbaarheden te labelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *