Ontdek de historische stad Nijmegen vanuit een luchtballon
mei 1, 2019
Wie richt jouw huis in?
mei 28, 2019
Show all

Checkpablo helpt

Woon jij binnenkort niet meer in Nederland maar woon je binnenkort in Spanje? Ga je jouw domicilie verplaatsen naar een ander land? Er komt toch wel wat werk bij kijken wanneer je in een ander land zoals Spanje gaat wonen. Het voordeel is dat Spanje wel bij Europa hoort net zoals Nederland, dit maakt de verhuizing weer iets makkelijker op administratief vlak dan wanneer je zou gaan verhuizen naar een land dat gelegen is buiten Europa. Het is natuurlijk wel meer dan alleen even verhuizen en je hoeft je in ieder geval geen zorgen te hoeven maken over een visumaanvraag dat wel moet wanneer je buiten Europa gaat wonen.

Je moet ook denken aan je familie en vrienden die je minder gaat zien wanneer je Huis kopen spanje. Je zult ze waarschijnlijk een stuk minder zien dan wanneer je in Nederland woont, er van uitgaande dat je familie in Nederland woont en niet in Spanje. Wanneer je familie in Spanje woont zul je jouw familie juist vaker gaan zien als je ook naar Spanje huis gaat kopen.

Er komt toch wel wat bij kijken wanneer je een huis in spanje kopen, de markt rond vastgoed werkt in Spanje namelijk toch weer wat anders dan de vastgoedmarkt in Nederland. Je zou eventueel advies kunnen vragen aan je familie als die in Spanje wonen. Jouw familie zal ervaring hebben met de vastgoedmarkt, of ze zullen er in ieder geval wel meer over weten dan jou. In Spanje zijn ook nog minder regels rond vastgoed dan in Nederland over vastgoed. Doordat er minder regels zijn met vastgoed adviseer ik je daarom zelf om met een vertrouwde makelaar te werken zodat je zeker kan zijn van jouw huis en er niet gerommeld of met je voeten gespeeld wordt. Als je een goed huis zoekt met een vertrouwde makelaar, kijk dan op checkpablo.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *