Nederlands grootste rollator webwinkel ‘’Uw-rollator.nl’’ opent de deuren van haar nieuwe Experience Store.
november 13, 2019
Digitale bezoekersregistratie voor vliegmaatschappijen
september 22, 2021
Show all

3 redenen waarom jij je iPad mee op reis moet nemen

Herbruikbare bekers, zakmes, knijpers en afwasmiddel: het zijn allemaal vakantiebenodigdheden die niet in je koffer mag vergeten! Wie weet kom jij straks namelijk aan in een accommodatie waar ze alleen botte messen hebben of alleen maar een spons hebben om mee af te wassen. Waar je deze items als onmisbaar beschouwt, is er mogelijk één vakantie-item die je misschien thuis had willen laten: je iPad. Desondanks is dit misschien wel het belangrijkste hulpmiddel tijdens jouw reis en wij leggen je uit waarom!

1. Je iPad als navigator

Wanneer je in een onbekende stad belandt, ga je meestal eerst op avontuur om de stad te verkennen. Daarbij is de kans echter groot dat je niet vindt waar je naar op zoek was of dat je flink verdwaalt, waardoor je kostbare tijd verliest. Een iPad is in dat geval je beste vriend, want daarmee navigeer je gemakkelijk door de onbekende straatjes naar dé bezienswaardigheden van de stad!

2. Apple-apparaat als gids

Niet alleen wijst je iPad je de weg op je vakantiebestemming, maar ook kun je veel nuttige informatie verkrijgen van het apparaat, waardoor je niet als leek door de stad hoeft te dwalen. Je stelt het apparaat namelijk een vraag, waarna je direct antwoord krijgt en je familie en vrienden bij thuiskomst veel kunt vertellen over de bijzondere gebouwen en bezienswaardigheden die je hebt bewonderd op vakantie.

3. Gemakkelijk toegangskaartjes kopen met je iPad

Heb jij een geweldige route uitgestippeld, maar moet je nog toegangskaartjes kopen om je favoriete gebouwen binnen te mogen? Dan is de kans groot dat dit een heel priegelwerk wordt op het kleine schermpje van je telefoon. Een iPad kopen, is dé oplossing voor dit probleem, omdat je veel overzichtelijker te werk kunt gaan tijdens het kopen van de tickets door het grote scherm van het Apple-apparaat!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *